Kiểm tra một tiết môn: Tiếng Anh - Lớp 11 - Đề 111

Kiểm tra một tiết môn: Tiếng Anh - Lớp 11 - Đề 111

I. Choose one word which has underlined part pronounced differently from the rest.

1. A. happy B. husband C. have D. hour

2. A. trust B. mutual C. number D. uncertain

3. A. believe B. readily C. friend D. pleasure

4. A. grade B. great C. sneaky D. dangerous.

5. A. looked B. noticed C. turned D. helped

II. Choose the best answer.

6. Daisy is so . She only cares about herself, not about other people.

 A. helpful B. selfish C. loyal D. talkative.

7. The exam is coming so the teachers make their students a lot.

 A. study B. to study C. studying D. studied.

8. The police let him .after they had asked him some questions.

 A. to leave B. leave C. leaving D. left.

9. A good friendship is also based on ____________.

 A. true B. truth C. truly D. trust

10. What .you .at the moment?

 A. were/ doing B. will/do C. are/doing D. have/you been doing

11. She glanced __________ the letter then gave it _________ me.

 A. to / to B. over / at C. at / to D. on / from

 

doc 2 trang Người đăng ngohau89 Lượt xem 1063Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem tài liệu "Kiểm tra một tiết môn: Tiếng Anh - Lớp 11 - Đề 111", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Phan Chau Trinh high school
Grade 11 - Time allowed: 45 minutes
Student’s name:  Class: 11A
111
I. Choose one word which has underlined part pronounced differently from the rest.
1. A. happy	B. husband	C. have	D. hour
2. A. trust	B. mutual	C. number	D. uncertain
3. A. believe	B. readily	C. friend	D. pleasure
4. A. grade	B. great	C. sneaky	D. dangerous.
5. A. looked	B. noticed	C. turned	D. helped
II. Choose the best answer.
6. Daisy is so. She only cares about herself, not about other people.
 A. helpful	B. selfish	C. loyal	D. talkative.
7. The exam is coming so the teachers make their students  a lot.
 A. study	B. to study	C. studying	D. studied.
8. The police let him..after they had asked him some questions.
 A. to leave	B. leave	C. leaving	D. left.
9. A good friendship is also based on ____________.
 A. true	B. truth	C. truly	D. trust
10. What .....you ......at the moment?
 A. were/ doing B. will/do 	C. are/doing	 	D. have/you been doing
11. She glanced __________ the letter then gave it _________ me.
 A. to / to	B. over / at	C. at / to	D. on / from
12. Please don’t ________. Everything will be all right.
	A. make mistakes B. make sure C. make it	 D. make a fuss
13. The boy glanced at me and turned away.
 A. looked carefully	B. looked quickly	C. looked attentively	D. looked suspiciously.
14. I .know how to dance when I .six years old.
 A. don’t/ was B. didn’t/ am C. didn’t/ was D. haven’t known/ was
15. you ..out last night?
 A. Did / go B. Do / do C. Have / gone D. Were / going
16. He ..for London one year ago.
 A. left B. has left C. leaves	 D. had left
17. I .to the market with my mother yesterday.
 A. go B. went	 C. have gone D. was going.
18. I usually .to school by bus.
 A. went B. am going C. go 	 D. have gone
19. While mum was watching TV, I .my homework.
 A. am doing B. was doing C. had done	 D. has done
20. When I arrived at his house, he .a phone call.
 A. answers B. answered C. has answered D. was answering
21. He ..to the spot where the house used to stand.
 A. pointed B. showed C. directed	 D. glanced
22. My most embarrassing happened a few years ago.
 A. knowledge	B. experience	C. understanding	D. reality
23. A short part of a film or movie that is shown separately is called a  .
 A. picture	B. clip	C. holder	D. cartoon
24. He pulled a /an ..of 10 pound notes out of his pocket.
 A. sum B. amount C. piece	 D. wad
25. Something that is .makes you feel shy or ashamed.
 A. careful B. careless C. embarrassing D. sneaky
26. We had an interesting journey. Accommodation is free and all we had to pay. was meals.
 A. of B. for	 C. to	 D. back
27. “I paid for the hat with the money you gave me for my birthday, of course, Dad” I  .
 A. talked B. told C. spoke	 D. replied
28. I was sure that the boy was a thief. He had my money.
 A. given B. gone C. disappeared D. stolen
29. The girl was busy ..how she would be when she grew up.
 A. happy B. nice C imagining D. imagine
30. Mai got .the bus and sat down next to the boy about her age.
 A. on 	 	 B. in	C. at 	D. up
31. I think there are five most importantwhich are necessary for true friendship to exist.
 A. quantities	 B. qualities	C. grades	D. characteristics
32. How about.......a walk for a while?
 A. taking	 B. take	C. to take	D. took
33. Many of the stories are based.........rumour.
A. at	B. in	C. on	D. under
34. Liz needs a change. She should.........away for a few days.
A. going	B. go	C. goes	D. went
35. ‘ do you take a holiday?’ – ‘Once a year.’
 A. How often	 B. How long	 C. How much	D. How far
36. The Browns ..........in this city since 1972.
A. were living B. has lived C. are living D. have lived
37. Did(A) you went(B) anywhere interesting((C) last week(D)?
38. While I did(A) my homework(B), I had(C) a(D) good idea.
39. Don’t make(A) so much fusses(B) over(C) the children(D).
40. John’s friends(A) had celebrated(B) a farewell party(C) for(D) him last Sunday.
Answers sheet
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
KEYS 111
1D
2B
3A
4C
5C
6B
7A
8B
9D
10C
11C
12D
13B
14C
15A
16A
17B
18C
19B
20D
21A
22B
23B
24D
25C
26B
27D
28D
29C
30A
31B
32A
33C
34B
35A
36D
37B
38A
39B
40B

Tài liệu đính kèm:

  • docTest 45 U12 E11.doc