English test semester II - Advanced - Class 11

English test semester II - Advanced - Class 11

I. Read the passage carefully then fill a suitable word in each blank.

We visited Oxford city on our trip to Britain (1) --------- June 15 - 25 and were very impressed by its ancient (2) --------modern features. Oxford, The city of Dreaming Spires, is famous all over (3) ----------wolrd for its University and place in history. For over 800 years, it (4) ---------- been home to royalty and scholars, and since the 9th century an established town, although people (5) -------------- known to have lived in the area for thousands of years. Oxford is not only famous for it architecture. In the 20th century, it has developed quickly as an industrial and commercial (6) ------. Nowadays, it is bustling cosmopolitain city, still with its (7) ------- University, but home also to a growing hi-tech community. Many (8) -------------- are located in and around the city, wether on one of the Science and business Parks or within one of a (9) ----------of residential areas. The Rover Group at Cowley, for example, is an important part of Britains motor industry. (10)----------- is also an important center in the world medicine.

 

doc 3 trang Người đăng ngohau89 Ngày đăng 20/08/2019 Lượt xem 339Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem tài liệu "English test semester II - Advanced - Class 11", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Full name:. ENGLISH TEST 
Class: 11 	 Semester II -Advanced
 	 	Time: 45 minutes
I. Read the passage carefully then fill a suitable word in each blank.
We visited Oxford city on our trip to Britain (1) --------- June 15 - 25 and were very impressed by its ancient (2) --------modern features. Oxford, The city of Dreaming Spires, is famous all over (3) ----------wolrd for its University and place in history. For over 800 years, it (4) ---------- been home to royalty and scholars, and since the 9th century an established town, although people (5) -------------- known to have lived in the area for thousands of years. Oxford is not only famous for it architecture. In the 20th century, it has developed quickly as an industrial and commercial (6) ------. Nowadays, it is bustling cosmopolitain city, still with its (7) ------- University, but home also to a growing hi-tech community. Many (8) -------------- are located in and around the city, wether on one of the Science and business Parks or within one of a (9) ----------of residential areas. The Rover Group at Cowley, for example, is an important part of Britain’s motor industry. (10)----------- is also an important center in the world medicine. 
II. Circle the word whose bold part is pronounced differently from that of the others.
11.
A.
works
B.
records
C.
stops
D.
kicks
12.
A.
perhaps
B.
athletes
C.
stadium
D.
carrying
13.
A.
decided
B.
worked
C.
stopped
D.
danced
14.
A.
haunted
B.
organize
C.
perform
D.
contribution
15.
A.
advertising
B.
commerce
C.
dancing
D.
express
III. Choose the best answer
16. If you master English well, you-------------- in an interview for a job.
A. would succeed	B. could success	C. succeeded	D. can succeed
17. you speak English fluently, you won’t have a chance to get a job in that foreign company.
	 A. If	B. In case 	C. Unless 	D. Provided that
18. With a lot of practice, you--------------- the language soon.
A. will master	B. master	C. mastered	D. would have mastered
19. Had I taken more English courses when I was in high school, I----------- to speak English fluently now.
A. will be able 	B. would be able	C. can	D. would have been able 
 20. If someone asks, “How are you?” ----------------- your medical history.
A. you wouldn’t give	B. don’t give	
C. you didn’t give	D. you wouldn’t have given
21. But for your presence, the meeting last week--------------- a greast success.
A. hadn’t been	 B. wouldn’t be	C. wouldn’t have been	D. wasn’t
22. Don’t you have enough money foe a vacation? 
- Oh yes. I’ve had some saved up------------ I suddenly need it.
A. if B. unless 	 	 C. that	 D. in case 
23. ------------ you work harder; you will certainly succeed in the exam.
A. In case	B. Provided	C. Unless	D. However
24.- What are you going to do next year?	- I wish I ----------- the answer to that question.
A. could know	B. can know	C. might know 	D. know
25. ------------- in your situation, I would be so upset.
A.If I am	B. that I were	C. Were I	D. In case were I 
26. Take a seat and relax yourself, ---------you? Thank you. 
	A. do B. don’t 	C. won’t 	D. will 
27. This car looks nice, -------- it?.
A. doesn’t	B. isn’t	C. does	D. is
28. The movie last night wasn’t interesting.
	- It------------. That was why many people left during the intermission. 
A. was	B. did	C. wasn’t	D. didn’t 
29. These boys have good manners, Don’t they?
 - They------------. I’m sure they are not spoiled children.
A. have	B. do	C. are	D. don’t
 30. –Let’s eat out, --------- we? - Yes, let’s
A. will	B. shall	C. should	D. do
IV. Rewrite the following sentences by using the suggested words or phrases in the blanket. 
31. This is the best book. You can read it on a long flight. ( to read)
	 ------------------------------------------------------------------------------	 
32. I come from a city which is located in the southern part of the country. (located)
	----------------------------------------------------------------------------------- 
33. Collecting butterflies is her favorite hobby. (Itthat)
	----------------------------------------------------------------------------------- 
They play sports. They watch sports, too. (both..and..) 
	-----------------------------------------------------------------------------------
35. Many people say that its ruins are one of the world’s great architectural monuments. 
	Its ruins---------------------------------------------------------------
V. Read the passage, then answer the questions 
When man first appeared on earth, his greatest source of power was his own physical strength. As he grew wiser, he learned to make animals supply power for him. Then, many centuries later, he discovered that wind and water were even better power sources than animals. Still later he found that power from steam, coal, and oil was often even better than these. 
In the lastest search for improved living, physicists-scientists who study energy and matter- have been led to the study of the atom. The physicists have found that atomic energy can do such things as supplying electricity to cities, blasting out harbors, running ships and submarines and may soon provide energy for space flights.
Finding ways to make the atom work for us is a new science. It just started in the twentieth century. However, by working with atoms, scientists have found that these tiny storehouses of energy can both help and, unfortunately, harm mankind.
Which of the following is the main ideas of paragraph 1? 
Man’s greatest sources of power
Man’s own physical strength
Man’s ealier sources of energy
Man’s most recent source of power
 The word wiser in paraghaph 1 probably means... 
older and weaker
richer and more powerful
having ability to invent useful things
having more experience and knowledge
 The word these at the end of paragraph 1 refer to. 
power sources	B. animals
coal and oil	D. steam and coal
According to the paragraph 2, which of the following is NOT true about atomic energy ? 
It is the newest source of power.	B. It was discovered too late.
C.It was discovered by physicists.	D.It can be used for various purposes. 
 Which of the following is the closest in meaning to blasting out in paragraph 2? 
removing rock violently out of	B. blowing everything away from
C.creating out of rock by explosion	D. filling up with air and water
------------The end---------
ENGLISH TEST - TERM II -Advanced
Answers:
(2,5 points)
 1. celebrate
6. breakfast
2. occasion
7. in
3. gifts
8. traditional
4. mother
9. and
5. leisure
10. restaurant
II. (1,25 points) 
 A
 C
 B
 D
 A
(3,75 points)
16.A
21. A
26. A
17. B
22. A
27. A
18. D
23. D
28. C
19. D
24. A
29. B
20. C
25. A
30. C
IV.(1,25 points)
 I wondered what would happen if they didn’t deliver the package in time..
 She told me that if she didn’t know the answer, she couldn’t tell me.
 He said that if he had a watch, he could tell me the time.
 She pointed out that if I had taken her advice, I wouldn’t have got into such difficulties.
 He was sure that if the post office had packed the package carefully, it wouldn’t have got damaged.
(1,25points)
 London (7 million people).
 Glassgow and Edinburgh.
 No, because people crowd into the areas around the industrial cities.
 Because since the 1960s, new immigration regulations have reduced the number of immigrants to Britain.
 to rise very slowly in the future.

Tài liệu đính kèm:

  • docDe va dap an bai kiem tra anh KHII 11NC.doc