Ôn tập Tiếng Anh khối 11 - Unit 3: A party

Ôn tập Tiếng Anh khối 11 - Unit 3: A party

PRACTICE TEST 1

A. PHONETICS

I. Pick out the word whose underlined and bold part is pronounced differently from that of the other words.

1. A. decided B. hatred C. warned D. sacred

2. A. wear B. fair C. clear D. square

3. A. cook B. look C. could D. pound

4. A. bear B. beard C. pear D. tear

5. A. genuine B. geneticist C. guarantee D. generate

II. Pick out the word that has the stress different from that of the other words.

6. A. superman B. synthetic C. rotate D. professor

7. A. forests B. singing C. concerning D. burning

8. A. reclaiming B. believed C. irrigate D. replace

9. A. promise B. expensive C. constructive D. original

10. A. simultaneous B. feedback C. different D. errors

B. VOCABULARY AND STRUCTURE

I. Choose the best answer among A, B, C or D that best completes each sentence.

11. I'm counting.you to help me.

 A. in B. with C. at D. on

12. This decision is.to upset a lot of people.

 A. like B. likely C. likeliness D. likeable

13. These workers are considered.a high-risk group.

 A. like B. as C. by D. with

14. Her eyes suddenly filled.tears.

 A. like B. as C. by D. with

15. To order, fill.the coupon on page 54.

 A. in B. out C. at D. A and B

16. The hole has been filled.

 A. in B. out C. at D. with

 

doc 7 trang Người đăng ngohau89 Ngày đăng 24/08/2019 Lượt xem 211Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem tài liệu "Ôn tập Tiếng Anh khối 11 - Unit 3: A party", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
EXTRA COURSE, SUMMER 2010
UNIT 3: A PARTY
PRACTICE TEST 1
A. PHONETICS
I. Pick out the word whose underlined and bold part is pronounced differently from that of the other words.
1. A. decided 	B. hatred 	C. warned 	D. sacred
2. A. wear 	B. fair 	C. clear 	D. square
3. A. cook 	B. look 	C. could 	D. pound
4. A. bear 	B. beard 	C. pear 	D. tear
5. A. genuine 	B. geneticist 	C. guarantee 	D. generate
II. Pick out the word that has the stress different from that of the other words.
6. A. superman 	B. synthetic 	C. rotate 	D. professor
7. A. forests 	B. singing 	C. concerning 	D. burning
8. A. reclaiming 	B. believed 	C. irrigate 	D. replace
9. A. promise 	B. expensive 	C. constructive 	D. original
10. A. simultaneous 	B. feedback 	C. different 	D. errors
B. VOCABULARY AND STRUCTURE
I. Choose the best answer among A, B, C or D that best completes each sentence.
11. I'm counting...........you to help me.
 A. in 	B. with 	C. at 	D. on
12. This decision is...........to upset a lot of people.
 A. like 	B. likely 	C. likeliness 	D. likeable
13. These workers are considered...........a high-risk group.
 A. like 	B. as 	C. by 	D. with
14. Her eyes suddenly filled...........tears.
 A. like 	B. as 	C. by 	D. with
15. To order, fill...........the coupon on page 54.
 A. in 	B. out 	C. at 	D. A and B
16. The hole has been filled...........
 A. in 	B. out 	C. at 	D. with
17. The young teachers wanted a Foreign Language Teaching Workshop ........... in Ho Chi Minh City.
 A. to be holding 	B. should hold 	C. to be held 	D. to hold
18. The mechanic needs...........a new muffler on your car.
 A. to put 	B. putting 	C. to be put 	D. to putting
19. Our house needs...........
 A. to paint 	B. to be painting 	C. to be paint 	D. painting
20. Do you want............by the doctor?
 A. to examine 	B. to be examined	C. being examined 	D. being to examine
21. Alice didn't expect........... to Bill's party.
 A. asking 	B. being asked 	C. to ask 	D. to be asked
22. They were fortunate...........from the fire before the building collapsed.
 A. rescuing 	B. to have rescued	C. to rescue 	D. to have been rescued
23. The mouse family avoided............, by coming out only when the house was empty and the two cats were outside.
 A. catching 	B. being caught	C. to have been caught 	D. to be caught
24. We were shocked to hear the news of your............
 A. having fired 	B. having been fired	C. to be fired 	D. to have been fired
25. Even though she was much younger than the other children, Daisy demanded...........in the game they were playing.
 A. including 	B. being included	C. to include 	D. to be included
II. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
26. Although they are not young, they work very hardly.
 A B C D
27. I do not know what time does she gets up every morning.
 A B C D
28. He didn't get the job despite of his experience in the field.
 A B C D
29. I will tell John about it when I will see him this afternoon.
 A B C D
30. His brother can't walk to work now because his broken leg.
 A B C D
III. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the| same meaning as the given one.
31. It's no use reading that book.
 A. You should read that book.
 B. That book has not been used.
 C. I have used the book for a long time.
 D. That book is not worth reading. 
32. She usually spends one hour driving to work every day.
 A. She usually works one hour every day.
 B. She does not usually drive to work.
 C. It usually takes her one hour to drive to work every day.
 D. It usually takes her one hour to work on her car every day.
33. Why don't we go to see a film tonight?
 A. We are not going to see a film tonight.
 B. We do not usually go to see a film at night. 
 C. Why is the film not shown tonight?
 D. Let's go to see a film tonight.
34. His parents regularly sent him parcels with fruit from their garden.
 A. Parcels with fruit from his parents' garden was regularly sent to him.
 B. Parcels with fruit from his parents' garden were regularly sent to him.
 C. He was regularly sent parcels with fruit from his parents' garden.
 D. B and C are correct.
35. Jane finds it strange to drive on the left.
 A. Driving on the left is too strange for Jane to find.
 B. Driving on the left is too strange to find Jane.
 C. Jane is not used to drive on the left.
 D. Jane is not used to driving on the left.
C. READING
I. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage:
LEARNING TO MAKE A PERFECT PIZZA
 According to the European Pizza-Makers' Association, making a good pizza is not a straightforward skill to learn. The ingredients seem very (36)...........: flour, yeast, water and a bit of salt. But water and flour can easily make glue and anyone who has eaten a (37)...........quality pizza will know how bad it can make your stomach feel.
"In Italy, 70 percent of pizza makers could improve on their product, not to (38)........... all the pizza makers around the world who (39)........... uneatable meals," says Antonio Primiceri, the Association's founder. He has now started a pizza schoolin an attempt to (40)........... the reputation of this traditional dish. As part of an intensive course, the students at Mr. Primiceri's school are taught to (41 )common mistakes, produce a good basic mixture, add a tasty topping and cook the pizza properly. "Test the finished pizza by breaking the crust," advises Mr. Primiceri, "If the soft (42)...........
inside the pizza is white, clean and dry, it's a good pizza. If it is not like this, the pizza will upset your stomach. You will feel (43)........... fuli and also thirsty.
 In Italy alone, the pizza (44)........... has an annual turnover of more than $12 billion. Mr. Primiceri estimates that there are 10,000 jobs in pizza restaurants waiting to be (45)...........by those with real skill. "If you are a good pizza cook, you will never be without a job," he says.
36. A. simple 	 B. primary	C. pure	D. regular
37. A. sad 	 B. poor	C. short	D. weak
38. A. state	 	B. mention	C. remark	D. tell
39. A. submit	B. give 	C. serve 	D. deaL
40. A. save 	B. provide 	C. deliver 	D. return
41. A. pass 	B. escape 	C. miss 	D. avoid
42. A. spot 	B. part 	C. side 	D. slice
43. A. hardly 	B. tightly 	C. uncomfortably 	D. heavily
44. A. activity 	B. body 	C. industry 	D. company
45. A. employed 	B. filled 	C. completed 	D. covered
Choose the item among A, B, C or D that best answers the question about the passage:
SHOPPING CENTERS
 In many old cities in Europe, there are narrow twisting roads with many shops huddling together along the two sides. These commercial places are not so modern and convenient as those called shopping centers in modern cities, especially in the suburbs of the big cities in the United States.
 Shopping centers have developed rapidly because of the shift of the population to the suburbs, the growing use of and dependence upon the automobile and the heavy traffic in downtown areas.
 A shopping center is a large group of stores facing a huge central enclosed mall which may be covered, heated, and air-conditioned. A shopping center is also surrounded by a parking area with space for thousands of cars.
We can buy all kinds of food and get anything we need in a shopping center. Unlike a supermarket, where groceries are chiefly sold, a shopping center provides us with all services besides food. We can get our hair cut, eyes examined, clothes washed; we can book our tickets for a world tour and even enroll in special classes.
 Shopping centers are, therefore, very convenient for customers, but they lack the "senses of closeness" as felt in older commercial centers.
46. The rapid development of shopping centers is mainly due to.........
 A. the fast-growing prosperity of suburban people.
 B. the growing use of the automobile.
 C. the growing use of heavy cars in big cities. 
 D. the shift of the population to downtown areas.
47. A shopping center is a large group of stores facing a huge central mall which is............
 A. narrow and winding.
 B. very crowded with automobiles.
 C. used as a store-house for heaters and conditioners.
 D. shaded and comfortable.
48. American shopping centers are especially established in the suburbs because.......... .
 A. the customers want to avoid the heavy traffic in downtown areas.
 B. the traffic is heavier in the suburbs than in the downtown areas.
 C. there are few people moving from the downtown areas to the neighboring regions.
 D. the streets in the downtown areas are so narrow and twisting.
49. Customers can't find the "senses of closeness" in a shopping center because..........
 A. all the items in the storss are very expensive.
 B. the shopkeepers are not very cordial.
 C. it is too modern and convenient.
 D. they worry too much about the safety of their cars.
50. In the shopping sections of many old cities in Europe, the stores are located...........
 A. in the suburbs 	B. in residential areas
 C. along poor, dirty roads 	D. along small, winding streets
The End
PRACTICE TEST 2
A. PHONETICS
I. Pick out the word whose underlined and bold part is pronounced differently from that of the other words.
1. A. leather 	B. feather 	C. teacup 	D. pleasure
2. A. about 	B. count 	C. shout 	D. wounded
3. A. title 	B. icon 	C. little 	D. hide
4. A. tour 	B. course 	C. court 	D. pour
5. A. bank 	B. back 	C. bark 	D. baggy
II. Pick out the word that has the stress different from that of the other words.
6. A. follow 	B. apology 	C. experience 	D. direct
7. A. explain 	B. obtain 	C. promise 	D. suspect
8. A. national 	B. complain 	C. alone 	D. accept
9. A. unlucky 	B. displeased 	C. courage 	D. encourage
10. A. combination 	B. illustration 	C. comprehension 	D. origin
B. VOCABULARY AND STRUCTURE
I. Choose the best answer among A, B, C or D that best completes each sentence.
11. Today he is on the...........of his wife's death.
 A. annual 	B. anniversary 	C. annually 	D. date
12. He didn't concern himself...........the details.
 A. in 	B. on 	C. with 	D. by
13. The President is deeply concerned.......... this issut.
 A. in 	B. on 	C. at 	D. about
14. They were more concerned............how the other women had dressed than in what the speaker was saying.
 A. with 	B. in 	C. on 	D. at
15. He didn't seem in the least concerned..........her safety.
 A. at 	B. for 	C. on 	D. by 
16. Mary's children are used to..........after school every day. They don't have to walk home.
 A. picking up 	B. being picked up 	C. be picked up 	D. pick up
17. The bus driver was so tired of.........the same route every day that he asked for a transfer.
 A. to drive 	B. being driven 	C. driving 	D. drive
18. I'm sure it's not my fault that Peter found out what we were planning. I don't remember.........anyone about it.
 A. having told 	B. being told 	C. to tell 	D. to ... he their smoke?" The word "their" in this sentence means:
 A. smokers' 	B. other people's 	C. nonsmokers' 	D. visitors'
48. Which of the following sentences is true according to the passage?
 A. The number of smokers has become smaller.
 B. You can smoke in some bars and restaurants.
 C. You can smoke in your office. 
 D. There are more places for people who want to smoke.
49. "Nonsmokers are winning the battle" means:
 A. there are more nonsmokers.	B. there are more smokers.
 C. there are fewer places where people can smoke.	D. there are more places where people can smoke.
50. In the future, smoking in.........may soon be banned.
 A. bars and restaurants.	B. the country that gave tobacco to the world.
 C. large family's homes.	D. all of these places.
The End
TEST 1 (From Unit 1-3)
A. PHONETICS
I. Pick out the word whose underlined and bold part is pronounced differently from that of the other words.
1. A. myth 	B. breath 	C. tooth 	D. with 
2. A. please 	B. measure 	C. rise 	D. pause 
3. A. singer 	B. longer 	C. finger 	D. stronger 
4. A. packed 	B. punched 	C. pleased 	D. pushed 
5. A. biscuits 	B. magazines 	C. newspapers 	D. vegetables
II. Pick out the word that has the stress different from that of the other words.
6. A. village 	B. landscape 	C. cottage 	D. casino 
7. A. radio 	B. Internet 	C. explain 	D. television 
8. A. submarine 	B. seabed 	C. ocean 	D. rainforest 
9. A. multiple 	B. multicolored 	C. multigrade 	D. multicast 
10. A. involve 	B. hardware 	C. keyboard 	D. printer
B. VOCABULARY AND STRUCTURE
I. Choose the best answer among A, B, C or D that best completes each sentence.
11. He is so............ in giving help.
 A. generous 	B. generosity 	C. generously 	D. general
12. I only had time to...........at the newspapers.
 A. look 	B. stare 	C. investigate 	D. glance
13. We hope this application will be treated.........
 A. sympathy 	B. sympathetic 	C. unsympathetic 	D. sympathetically
14. The company was very...........of my efforts.
 A. appreciate 	B. appreciated 	C. appreciative 	D. appreciation
15. Workers should wear full...........clothing.
 A. protection 	B. protected 	C. protecting 	D. protective
16. Instead of...........about the good news, Tom seemed to be indifferent.
 A. exciting 	B. being excited 	C. to excite 	D. to be excited
17. The new student hopes..........in many of the school's social activities.
 A. including 	B. being included	C. to include 	D. to be included
18. The owner of the building supply store doesn't mind........ his customers discounts when they buy in large quantities.
 A. giving 	B. being given 	C. to give 	D. fo be given
19. The City Parks Department is putting in several miles of new trails because so many people have said that they 
 enjoy...........on them.
 A. walking 	B. being walked 	C. to walk 	D. to be walked
20. You'd better save money for a rainy day. You can't count on .........by your parents every time you get into financial 
 difficulty.
 A. rescuing 	B. being rescued 	C. to rescue 	D. to be rescued
21. Please forgive me. I didn't mean..........you.
 A. upsetting 	B. being upset 	C. to upset 	D. to be upset
22. I don't remember ........... of the decision to change the company policy on vacations. When was it decided?
 A. telling 	B. being told 	C. to tell 	D. to be told
23. Mr. Vaumann expects...........about any revisions in his manuscript before it is printed.
 A. consulting 	B. being consulted 	C. to consult 	D. to be consulted
24. If you want to develop inner tranquility, you have to stop ......... by every little thing that happens.
 A. bothering 	B. being bothered 	C. to bother 	D. to be bothered
25. Are you sure you told me? I don't recall..........about it.
 A. having told 	B. having been told 	C. to have told 	D. to have been told
II. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
26. Furniture makers use glue to hold joints together and sometimes to reinforce it.
 A B C D
27. I went shopping for buying some fruits this morning.
 A B C D
28. Why didn't you came to my party last night? 
 A B C D
29. When did you go last to the theatre?
 A B C D
30. My brother prefers to go to concerts at weekends.
 A B C D
III. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.
31. If it hadn't been so late, I would have called you.
 A. It was not late when I called you.
 B. It was late, but I called you.
 C. It was late, so I did not call you.
 D. It was not late but I did not call you.
32. Fewer people came to the meeting than we had expected.
 A. Too many people came to the meeting.
 B. We had expected more people to come to the meeting.
 C. There were more people at the meeting than we had expected.
 D. There were not enough seats for all people as we had expected.
33. John didn't attend the class because he was seriously ill.
 A. John's class was not serious.
 B. John was too ill to attend the class.
 C. John never attended the class.
 D. John was absent from class many times.
34. There is not much to choose between the two essays.
 A. Both essays are great.
 B. One of the essays is optional.
 C. One essay is just as bad as the other.
 D. Either essay can be chosen.
35. My mother never allows me to go out alone at night.
 A. My mother never lets me go out alone at night.
 B. I was not allowed to go out last night.
 C. My mother never goes out alone at night.
 D. My mother and I usually go out alone at night.
C. READING
I. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage:
 A couple from Miami, Bill and Simone Butler, (36)......... sixty-six days in a life-raft in the seas of Central America after their yacht sank. They survived in a.very good (37)........... Twenty-one days after they left Panama in their yacht, Siboney, they met some whales. "They started to hit the side of the boat," said Bill, "an'* then (38)..........we heard water." Two minutes (39).........., the yacht was sinking. They jumped into the life-raft and watched the boat go (40)..........the water. For twenty days they had (41)..........of food, biscuits, and bottles of water. They also had a fishing-line and a machine to make salt water into drinking water - two things which (42)..........their lives. They caught eight to ten fish a day and ate them raw. Then the line broke. "So we had no more fish (43)..........something very strange happened. Some sharks came to feed, and the fish under the raft were afraid and came to the surface. I caught them with my hands."
 About twenty ships (44)..........them, but no one saw them. After fifty days at sea their life-raft was beginning to break up. Then suddenly it was all over. A fishing boat saw them and (45a)..........them (45b)...........They couldn't stand up, so the captain carried them onto his boat and took them to Costa Rica. Their two months at sea was over.
36. A. took up 	B. went 	C. spent 	D. occupied
37. A. condition 	B. way 	C. manner 	D. state
38. A. occasionally 	B. suddenly 	C. quickly 	D. clearly
39. A. later 	B. after 	C. soon 	D. passing
40. A. in 	B. down 	C. under 	D. below
41. A. containers 	B. tins 	C. boxes 	D. packages
42. A. rescued 	B. helped 	C. maintained 	D. saved
43. A. until 	B. when 	C. as 	D. that
44. A. went round 	B. lived near 	C. travelled along	D. passed
45. A. took-on 	B. pulled-on 	C. picked-up 	D. moved-up
II. Choose the item among A, B, C or D that best answers the question about the passage:
 According to legend, the first woman to join the Marine Corps was Lucy Brewer, who disguised herself as a man and served aboard the USS Constitution during the War of 1812. The first woman officially documented in Marine records, however, was Orpha Johnson. After working as a civilian clerk at Marine Corps headquarters, she entered the Marine Corps reserve in 1918. During World War I, women were invited to join the Corps in order to meet the increased demand for personnel. By serving as typists'and clerks, women freed thousands of male marines for overseas combat duty. At the end of the war, the women were transferred to inactive duty in Marine Corps Reserve units, and women did not resume an active role in the Marine Corps until World War II. During the Second World War, women were again asked to respond to the need for labor. Almost 20,000 women held positions in 200 specialties, including not , only clerical and medical jobs but also technical and transportation services. After the war, many women were retained in the reserves, and then, beghning in 1948, women were permitted to enlist as regulars in the Marine Corps. By 1985, Gail Reals competed for and achieved the grade of Brigadier General, becoming the first woman to be so promoted. Today, women can be found in every branch and occupation of the United States Marine Corps.
46. With what topic is the passage primarily concerned?
 A. The history of the Marine Corps.	B. Women in the Marine Corps.
 C. The Marine Corps in World War II. 	D. Legends of the Marine Corps.
47. Why is Gail Reals a significant figure in the history of the Marine Corps?
 A. She was the first woman listed in the official Marine records.
 B. She was the first woman to join the Marine Corps.
 C. She was the first woman to be promoted to Brigadier General.
 D. She was the first woman to enlist a regular in the Marine Corps.
48. The author mentioned all of the following as jobs performed by women in the Marine Corps EXCEPT...........
 A. overseas combat duty 	B. technical specialties 	C. clerical work 	D. medical professions
49. The word “enlist” is closest in meaning to which of the following?
 A. join 	B. work 	C. try 	D. fight
50. The paragraph following the passage most probably discusses...
 A. other Marine Corps legends.	B. Gail Reals’ career.
 C. the role of women in today’s Marine Corps.	D. opposition to women in the Marine Corps.
The End
KEY
UNIT 3
PRACTEST 1
 1. C 11. D 21. D 31. D 41. D
 2. C 12. B 22. B 32. C 42. B
 3. D 13. B 23. B 33. D 43. C
 4. B 14. D 24. B 34. D 44. C
 5. C 15. D 25. D 35. D 45. B
 6. A 16. A 26. D 36. A 46. B
 7. C 17. C 27. C 37. B 47. D
 8. C 18. A 28. B 38. B 48. A
 9. A 19. D 29. C 39. C 49. C
 10. A 20. B 30. C 40. A 50. D
PRACTEST 2
 1. C 11. B 21. A 31. B 41. C
 2. D 12. C 22. B 32. C 42. A
 3. C 13. D 23. C 33. C 43. B
 4. A 14. A 24. D 34. A 44. D
 5. C 15. B 25. D 35. A 45. C
 6. A 16. B 26. A 36. D 46. D
 7. C 17. C 27. D 37 C 47. A
 8. A 18. A 28. A 38. D 48. B
 9. C 19. A 29. A 39. A 49. C
 10. D 20. C 30. D 40. B 50. D
TEST 1 (From Unit 1-3)
 1. D 11. A 21. C 31. C 41. B
 2. B 12. D 22. B 32. B 42. D
 3. A 13. D 23. D 33. B 43. A
 4. C 14. B 24. B 34. C 44. D
 5. A 15. D 25. B 35. A 45. C
 6. D 16. B 26. D 36. C 46. B
 7. C 17. D 27. B 37. A 47. C
 8. D 18. A 28. C 38. B 48. A
 9. B 19. A 29. C 39. A 49. A
 10. A 20. B 30. B 40. C 50. C

Tài liệu đính kèm:

  • docOn Tap 11 CB (Unit 3 - 2 Tests & Final Test 1).doc